Alkmaar

17-6-2023 Open Tuinendag

Ook dit jaar is het Marga en Nel weer gelukt om 19 tuinbezitters te vinden die bereid waren hun tuin open te stellen. Zo konden de Groei en Bloeiers meegenieten van hun mooi aangelegde hobbytuinen. Er was werkelijk een groot verschil tussen alle tuinen, dat maakte het juist geweldig!

Het was een zeer warme dag en doordat ik tijdelijk niet zo mobiel was, heb ik helaas niet alle tuinen kunnen bezoeken. De tuinen die wij wél hebben gezien, lieten ons versteld staan, soms van verwondering, som door creativiteit.

De tuinbezitters genoten van ons bezoek en waren bereid om van alles te vertellen over de opzet van hun tuin en hobby en de voorkeur voor sommige planten. Ook werden bij verschillende tuinen getrakteerd op een heerlijk koel drankje, wat gezien het warme weer erg welkom was!

Of je nu rondloopt in een kleine of een omvangrijke tuin; iedere plek straalde liefde en vakmanschap uit.

Wij hebben genoten en zeggen dank aan Nel en Marga voor hun geweldige inzet, om in het afgelopen koude en natte voorjaar op zoek te gaan naar tuinen die de moeite van het bezoeken waard waren!

En natuurlijk onze dank aan alle tuinbezitters die de afgelopen editie hun poort voor ons geopend hebben. Zonder uw medewerking zou er geen 'Open Tuinendag' kunnen bestaan!

PS:
Kent u (of bent u) iemand die een leuke, creatieve of gezellige tuin heeft en misschien ook eens mee wil doen? Stuur dan een mailtje naar Nel (nelpepping(at)gmail.com) of Marga (erkensmarga(at)gmail.com). Alvast bedankt!