25 t/m 29-5-2022: Gardenista

Hallo,

Ik ben Mariëtte Blom, en ik deed dit jaar mee aan de bloemschikwedstrijd van Groei en Bloei tijdens het festival Gardenista.

Het hoofdthema was 'leef in het groen' en de sub-thema's waren 'flower festival' en 'duurzaamheid ten top'. Ik besloot voor het laatstgenoemde thema te gaan.

Omdat ik ook als hobby kalebassen kweek, leek het me leuk om daar iets mee te doen. Ik wilde de kalebassen, die verhouten, als waterdrager gebruiken, met duurzaam gekweekte bloemen, onder andere uit eigen tuin.

De wedstrijd verliep goed, ik was ruim voor de eindtijd klaar. Ondertussen zag ik om me heen de meest prachtige creaties tevoorschijn komen. Het viel me dus uiteindelijk mee dat ik op een gedeelde 4e plaats eindigde!

Al met al een leuke dag, met dank aan Lia die me steunde en die mee was als begeleider.

Groeten, Mariëtte

Bericht van het bestuur:

Wij feliciteren Mariëtte nogmaals met deze prachtige plek!
We hopen in de toekomst nog veel van haar bijzondere creaties te mogen aanschouwen!

En Mariëtte:
Dankjewel dat je zelf een stukje wilde schrijven over de wedstrijd.