18 oktober 2018: Bloemschikdemonstratie Dini Holtrop

Op 18 oktober wordt er een bloemschikdemonstratie gegeven door meesterbinder-arrangeur DINI HOLTROP.

Zij laat ons kennismaken met een andere manier van bloemverwerking. Al een paar keer heb ik dit zelf mogen ervaren en ja, ik heb genoten!

De show gaat worden gegeven in het F.A. Vrij Zijn theater in Alkmaar. Een bijzondere locatie met voldoende plaatsen om te zitten en alles goed te kunnen zien. En, ook niet onbelangrijk, u kunt uw auto er goed kwijt!
Het theater staat in Alkmaar Oudorp op het industrieterrein, waar vroeger het Noord-Hollands Dagblad was.

Heel bijzonder: er zullen 4 stukken, door Dini Holtrop gemaakt, worden verloot!
Zegt het voort en kom naar deze avond!

Onderwerp:
Bloemschikdemonstratie door Dini Holtrop

Datum:
donderdag 18 oktober 2018

Theater Vrij Zijn, Madame Curiestraat 2A, Alkmaar-Oudorp

Leden € 7,50 op vertoon van ledenpas. Niet-leden betalen € 10,00.
De entreeprijs is inclusief 1 kopje koffie of thee.

Opgave:
Stuur een mail naar lia.van.niel(at)quicknet.nl o.v.v. uw naam, adres en evt. uw lidnummer van Groei&Bloei.
Het is ook mogelijk om tegen contante betaling bij de deur kaarten te kopen, zolang de voorraad strekt.

Vergane glorie - Blik op de tuin 875
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin