24 maart 2018: Workshop Hanging Basket bij De Marlequi

Onder leiding van Margit Dekker van De Marlequi gaan we een hanging basket maken. Vorig jaar was dit een groot succes, maar was niet iedereen in de gelegenheid om met deze workshop mee te doen.

We doen dit vroeg in het seizoen, omdat het mooiste resultaat ontstaat als de basket gevuld wordt met jonge plantjes. Die kunnen dan uitgroeien tot een mooi bloeiend geheel, waar u een hele zomer lang van kunt genieten. Op 12 mei kunnen we de hanging baskets ophalen bij De Marlequi.

Deze workshop, inclusief basket en plantjes naar keuze, kost voor leden € 20,00 (op vertoon van ledenpas) en € 25,00 voor niet-leden.

Wilt u meerijden? Vermeldt u dit dan bij uw opgave. U betaalt dan € 3,00 aan de chauffeur.

Wanneer:
zaterdag 24 maart 2018

Tuinderij De Marlequi
Trambaan 5a, 1749 CZ te Warmenhuizen

Opgave:
Voor 18 maart a.s. bij Nel Pepping (nelpepping(at)gmail.com) of tel. 072-5616746

€ 20,00 voor leden
€ 25,00 voor niet-leden

Betaling:
Graag voor 20 maart 2018 op onze bankrekening (klik op de link voor de info).
Vermeld bij uw betaling uw naam, eventueel uw lidnummer en 'Hanging Basket'.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien