13 februari 2018: Lezing Hans van Wieren

Op dinsdagavond 13 februari komt Hans van Wieren een lezing geven met de naam 'Tuinen anno nu'.

Hij laat ons in 200 foto's allerlei tuinen zien, met aandacht voor veel vaste en eenjarige planten, bestrating, ontwerp en plantenbakken. Er worden veel aspecten besproken van de moderne tuinen rond woningen in steden en dorpen.
Er is speciale aandacht voor stinzenplanten en andere voorjaarsbloeiers. Ook wordt een aantal tuinen gevolgd die veranderen onder invloed van gezinssituaties en bijvoorbeeld ouderdom van de bewoners.
En tot slot een korte plantenquiz, waarin u diverse speciale planten voorbij ziet komen.

Kortom: een leerzame en leuke avond, waarin u volop inspiratie kunt opdoen voor het komende voorjaar!

Wanneer:
Dinsdag 13 februari 2018
Waar:
Wijkcentrum De Rekere 2, Drechterwaard 16 in Alkmaar
Gratis voor leden (op vertoon van ledenpas). Niet-leden betalen € 3,00
Aanmelden:
Niet nodig.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien