Waarom lid worden van Groei&Bloei

10 redenen om lid te worden van onze vereniging:
  1. U krijgt het magazine Groei & Bloei erbij.
  2. Uw lidmaatschap is goedkoper dan wanneer u de magazines maandelijks los koopt.
  3. U krijgt korting op tuinartikelen en toegangsprijsen van groene evenementen.
  4. U wordt automatisch lid van een lokale afdeling. Het verplicht u tot niets, maar kunt wel deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.
  5. We organiseren excursies waarbij iedereen in kan meedoen, leden hebben hierin wel voorrang.
  6. U kunt deelnemen aan cursussen op verschillende niveaus, workshops en lezingen.
  7. U kunt deelnemen aan evenementen bij andere afdelingen van Groei & Bloei.
  8. U krijgt de Nieuwsflits van uw lokale afdeling uit de buurt met allerlei wetenswaardigheden.
  9. U kunt gratis gebruik maken van de Groei & Bloei adviesdienst.
  10. U steunt een vereniging voor en door liefhebbers, zonder winstoogmerk, die zich inzet voor de belangen van hobbytuiniers.

Meer informatie over de afdeling Alkmaar vindt u op deze website.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via mail:

Voor vragen over de website; ...

herinrichting tuin achter
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867