Flyer lidmaatschap G&B Alkmaar

Er is op dit moment een grote actie gaande bij Groei & Bloei om nieuwe leden te werven. Natuurlijk willen wij daarin niet achterblijven. Ook wij hebben een mooie flyer laten drukken, die bij een groot aantal mensen in Alkmaar in de bus zal vallen.

Maar: we hebben ook best veel lezers die de flyer níet zullen ontvangen, gewoon omdat we niet genoeg flyers hebben voor héél Alkmaar en omgeving. Daarom hebben we besloten om de digitale versie van de flyer op onze site te zetten, zodat ook ú ervan kunt profiteren.

Even een vragenlijstje:

* Bent u in 2020 geen lid geweest van Groei & Bloei?

* Overweegt u om lid te worden van de groenste vereniging met de leukste leden -al zeggen we het zelf-?

* Heeft u wel eens vragen over uw tuin, planten, bloemen?

* Houdt u van leuke aanbiedingen en korting?

Als u 3 vragen met 'JA' hebt beantwoord, klik dan op onderstaande link.
Het is een PDF-bestand van de flyer, waarin precies uitgelegd wordt wat u van ons kunt verwachten en hoe u zich kunt aanmelden als lid voor (de rest van) 2021!

Welkom vast en graag tot ziens!