23 september 2022: Workshop kruiden

Hoe is het met uw weerstand? Komt u de komende maanden gezond door, of loopt u al te hoesten en te snotteren?

Bij deze interessante workshop leert u welke natuurlijke middelen u kunt gebruiken om uw weerstand te verhogen. En wat u kunt doen als u tóch verkouden bent geworden.

Ook klachten als hoesten, keelpijn, bijholteonsteking, oorpijn of grieperigheid gaan we leren behandelen. We maken samen een hoestdrank die u mee naar huis neemt en we zetten geneeskrachtige thee met kruiden.

Alle natuurlijke remedies waarmee u kennismaakt, kunt u thuis gemakkelijk toepassen en u krijgt de reader natuurlijk mee naar huis. Zo komen u en uw gezin de winter zo fit mogelijk door!

Datum:

vr. 23 september 2022

Tijd:

14 - 16 uur

Dorpshuis de Geist

Vinkenlaan 7

1834 GN  St. Pancras

€ 15,00 voor leden (op vertoon van ledenpas), € 17,50 voor niet-leden

Aanmelden:

Stuur voor 17 september een e-mail naar erkensmarga(at)gmail.com

Wacht niet te lang met aanmelden, want er zijn max. 20 plekken!

Betaling:

Graag uw betaling overmaken via IBAN: NL92 RABO 0141 2675 50 t.n.v. K.M.T.P. Alkmaar e.o.
onder vermelding van uw naam en evt. uw lidnummer.