*AFGELAST* De Kathedraal bloeit 2020

Het WNK Bloemschikken gaat zaterdag 18 april 2020 weer een onderdeel worden van het project "De Kathedraal Bloeit" in Haarlem.
Het thema voor dit jaar is 'Passie', waarbij duurzaamheid een belangrijke rol zal vervullen.

Tijdens De Kathedraal bloeit wordt de gehele kerk in de bloemen gezet door studenten, amateur- en professionele bloemsierkunstenaars. Het evenement wordt gedurende een week bezocht door duizenden bezoekers. Kijk op https://www.koepelkathedraal.nl/info/agenda/kathedraal-in-bloei/ voor meer informatie.

De Koepel kathedraal Haarlem, Leidsevaart 146, 2014 HE HAARLEM.

Meedoen met het WNK Bloemschikken kan, als je deel uitmaakt van Groei&Bloei in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland ofUtrecht. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van onderstaande categorieën:
* Aanstormend talent - eerste 2 jaar (amateurs)
* Blijvend talent (amateurs)
* Semi - prof

Natuurlijk vinden we het ontzettend leuk als je meedoet.
Aanmelden kan tot 1 maart per e-mail: tineke.out(at)quicknet.nl

Kosten deelname:
Voor alledrie de bovengenoemde categorieën geldt; € 25,- per deelnemer, niet-leden van Groei en Bloei betalen € 35,-
Dit inschrijfgeld is inclusief koffie/thee, een lunch en een stadswandeling.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Tineke Out op bovengenoemd mailadres.