Gardenista 2020

Na een succesvolle eerste editie in Ophemert, wordt dit mooie groenfestival dit jaar georganiseerd op een nieuwe locatie: De historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem (in de buurt van Zwolle), van 13 t/m 17 mei 2020.

Deze plek wordt ook het strijdtoneel van de bloemschikwedstrijd. Ook dit jaar is er een categorie voor studenten, amateurs en professionals en zijn er buiten een felbegeerde eerste plaats ook mooie andere prijzen te winnen. En hoe gaaf is het om op de laatste dag op het toneel te strijden met de 3 besten uit je eigen categorie?

Op dinsdag 12 mei kun je je werkstuk aanleveren en er zal deze keer een centrale aftrap zijn. Als je bij de eerste 3 van jouw categorie eindigt, rekenen we erop dat je ook op zondag 17 mei op het podium zal staan voor de eindstrijd.
Om je te kwalificeren voor de wedstrijd, vragen we je om een foto (max. 5) te sturen van bloemwerk waar je trots op bent. Samen met je adresgegevens, telefoonnummer, eventueel lidnummer Groei&Bloei en de categorie waarin je mee wilt doen. Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar bloemschikken(at)gardenista.nl.

De kosten voor deelname zijn als volgt:
* Amateur € 40,-
* Professional € 65,-
* Student € 24,-

Het hoofdthema is 'Festival' en daar kun je natuurlijk alle kanten mee op. Maar om je nog meer uit te dagen, hebben we per categorie ook een sub-thema:
* Studenten: Hippies
* Amateurs: Food, flowers & fashion
* Professionals: Eurovisie Songfestival

Leuke thema's waar je zeker je creativiteit in kwijt kunt. Een vakkundige jury zal het werk gaan beoordelen.
Heb je vragen of wil je nog meer informatie? Stuur dan een mail naar Sharon van Eunen: eunen(at)gardenista.nl

Wilt u meer weten over Gardenista? Kijk dan op www.gardenista.nl